خانه وی‌استایل میزگرد ویکندلی جانشینی، نگاهی به جدیدترین ادیتوریال امیدشاهپسند

جانشینی، نگاهی به جدیدترین ادیتوریال امیدشاهپسند

ما در بخش میزگرد اتاق استایل ویکندلی به سراغ پروژه‌های متفاوتی می‌رویم و آن‌ها را نقد و بررسی می‌کنیم. در این مطلب من، زهرا قاسمی، به سراغ جدیدترین پروژه‌ی ادیتوریال امید شاه‌پسند رفتم و قصد دارم آن را از نگاه ویکندلی بررسی نمایم.

جدیدترین پروژه‌ی ادیتوریال امید شاه‌پسند

ما در بخش میزگرد اتاق استایل ویکندلی به سراغ پروژه‌های متفاوتی می‌رویم و آن‌ها را نقد و بررسی می‌کنیم. در این مطلب من، زهرا قاسمی، به سراغ جدیدترین پروژه‌ی ادیتوریال امید شاه‌پسند رفتم و قصد دارم آن را از نگاه ویکندلی بررسی نمایم.

زهرا قاسمی

امید شاه‌پسند به عنوان یک عکاس ادیتوریال و مدیرخلاق، تا به امروز پروژه‌های متفاوتی را به ثمر رسانده که از منظر مخاطبان با تشویق و یا نقدهایی روبه‌رو بوده است. پروژه‌ی جدید او هم علاوه بر دارا بودن امضا همیشگی تصاویر، حال و هوای متفاوتی داشته و با یک تیم بزرگ از افراد، با تخصص‌های لازم برای یک پروژه‌ی ادیتوریال قابل قبول، اجرا شده است.

Succession نامی برای پروژه‌ای متفاوت

این پروژه با کلمه‌ی succession در اینستاگرام امید شاه‌پسند به نمایش گذاشته شده. کلمه‌ی Succession در لغت، به معنای وراثت و جانشینی است. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت تصاویر و فیلم‌های این مجموعه نیز نشان دهنده‌ی یک خانواده‌ی سلطنتی است که بر سر جانشینی با یکدیگر توافق ندارند. این مجموعه در ابتدا با یک ریل در اینستاگرام امید شاه‌پسند رونمایی شد. در این ریل شاهد یک نمایش کوتاه هستیم. سه فرد، که به نظر می‌رسد از یک خانواده‌ی مهم و با جایگاه ویژه‌ای هستند، دور یک میز در حال غذا خوردنند. داستانی که می‌توان با کلمه‌ی Succession در مورد آن‌ها حدس زد این است یکی از دو جوان قصد دارد جانشینی را با از بین بردن فرد اول خانواده از طریق مسمومیت غذایی، نصیب خود کند.

امید شاهپسند

در ادامه این مجموعه ادیتوریال را با جزئیات فشنی بررسی خواهیم کرد.

مجموعه‌ای به سبک گوتیک Gothic

سبک گوتیک

سبک گوتیک

سبک گوتیک ریشه در شکستن قالب‌ها دارد. پیروی از این سبک یعنی به چالش کشیدن هنجارها، خارج از نظم و انتظار. زیبایی شناسی در خرده فرهنگ گوتیک، شامل لباس‌هایی با رنگ‌های تیره و مشکی و همچنین مو و آرایش تیره است.

بررسی تصاویر پروژه به همراه جزئیات

اولین تصویری که از این مجموعه ادیتوریال منتشر شد، نشان از یک فرد تاج‌دار با استایلی به سبک گوتیک دارد. استایل مدل، خانم سیما، با لباسی مشکی از جنس گیپور و تور و جواهرات طلایی از برند زیویه، چیدمان شده است. این استایل با کمربندی از جنس مخمل و سرمه دوزی همراه با سنگ‌های فیروزه از برند نورآرش دیزاین (Noorarash Design) تکمیل شده است.

از نظر من این کمربند نقطه عطف این استایل است. چراکه استفاده از سنگ‌های فیروزه‌ای ما را از استایل ویکتوریایی و گوتیک کمی دور و حس و حال ایرانی بودن را به آن تزریق می‌کند. همچنین این عکس در اولین نگاه من را به یاد عکسی از مدونا در مت‌گالای سال 2018 انداخت. در آن عکس استایل مدونا نیز به سبک گوتیک بود و عکس در پس‌زمینه‌ای قرمز، تزئین شده با گل‌های رز گرفته شده بود.

ادیتوریال

در ادامه مجموعه عکس‌های این پروژه ادیتوریال، شاهد فردی هستیم که به پرنسس‌ها شباهت دارد. استایل این فرد نیز با لباسی مشکی و اکسسوری‌هایی طلایی رنگ از برند زیویه  چیدمان شده است. لباس مدل با رنگ مشکی بسیار زیباست، اما به زرق‌وبرقی بیشتر نیاز دارد تا به سبک گوتیک و استایل یک پرنسس جوان نزدیک شود.

اگر پگاه طاووسی، میک‌آپ آرتیست این مجموعه، از رنگ‌های تیره برای آرایش چشم و لب استفاده می‌کرد، میتوانست به سبک گوتیک نزدیک‌تر شود. چراکه وقتی می‌خواهیم یادآور یک سبک و استایل خاص در مجموعه‌ای باشیم بهتر است تمامی جزئیات آن را به خوبی رعایت کنیم. استایلینگ این مجموعه‌ی ادیتوریال را خانم شمیمه قدیمی بر عهده داشتند. آرایش موها هم توسط خانم پانته‌آ طاووسی انجام شده است.

در مجموعه تصاویر بعدی عکس‌هایی از مدل سوم، آقای حسین سلیمان، می‌بینیم. این فرد می‌تواند آن شخصی باشد که قصد دارد جانشینی تاج و تخت را از آن خود کند. زیرا در این عکس‌ها استایل او از سبک گوتیک و مرگ‌ومیر آن خارج شده و شامل کتی به رنگ زرد از جنس ابریشم، یادآور لباس‌های فاخر سلطنتی، است. همچنین رنگ بک‌گراند تصاویر از قرمز به رنگ آبی درباری تغییر پیدا کرده.

شام آخر

لوکیشن میز که من آن را (شام آخر) نامیدم، در فضایی چیدمان شده که بک‌گراند آن پله‌هایی با رنگ شیری و قهوه‌ای است. این پس‌زمینه برای این میز مناسب نیست چرا که فضا را از سبک گوتیک دور کرده و همچنین وجود نرده‌های پله در پشت میز، فضا را شلوغ‌تر کرده و باعث می‌شود چیدمان میز به درستی به نمایش گذاشته نشود.

برای این فضا بهتر بود از بک‌گراندی با دیواری بلند و ساده به رنگ سبز پررنگ استفاده می‌شد. سبز مکمل رنگ مشکی و قرمز در سبک گوتیک است و سبب برجسته شدن رنگ‌ها و چیدمان فضا می‌شود. نورپردازی لوکیشن و تصاویر نیز توسط محمدعلی مقیمی، به درستی انجام شده و طراحی صحنه و گل‌آرایی را هم برند گل آزالی انجام داده است.

در انتها باید گفت عکاس و مدیر هنری این مجموعه، امید شاه‌پسند و مدیر خلاقیت آن، نورآرش چارلی، توانسته‌اند پروژه‌ای متفاوت را به نمایش بگذارند. هر چند که نقدهای کوچکی به این مجموعه‌ی ادیتوریال وارد است اما همکاری تیمی را در این پروژه می‌توان به خوبی متوجه شد چرا که وقتی اعضای یک تیم به خوبی از مسئولیت خود آگاه باشند، نتیجه‌ی آن به درستی دیده و برداشت خواهد شد.

اشتراک گذاری :

مقالات مرتبط